14 juli 2024
Thumbnail voor Reis de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs 2023

Reis de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs 2023

UTRECHT - Na een afwezigheid van twee jaar wordt de Vakantiebeurs weer georganiseerd in Utrecht. Van 12 januari tot en met 15 januari kunnen bezoekers vakantie-inspiratie opdoen, reisinformatie ophalen en een vakantie boeken bij een van de verschillende stands. Op het programma komen diverse presentaties, workshops en inspiratiesessies te staan.


De Vakantiebeurs is een internationaal georiënteerde beurs met honderden exposanten uit de hele wereld die unieke onontdekte bestemmingen onder de aandacht brengen. Tijdens de beurs is een groot aanbod aan organisaties, hotels en bestemmingen aanwezig om bezoekers te informeren over hun laatste vakanties.

Veelbelovende en innovatieve editie
Jeroen van Hooff, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs: “We verheugen ons erop om beursseizoen 2023 feestelijk af te trappen met eindelijk weer een fysieke Vakantiebeurs. Een groot aanbod organisaties, hotels en vakantiebestemmingen staan te springen om onze bezoekers weer volop te inspireren. We hebben vijf beurshallen bomvol avontuurlijke reisinspiratie. Het belooft een veelbelovende en innovatieve editie te worden.”

Nieuw: persoonlijk reisadvies en digitale navigatie
Van Hooff stelt dat bezoekers het soms lastig vinden om de perfecte of unieke vakantie te boeken. “Daarom hebben we voor het eerst persoonlijke reisadviseurs die tijdens de Vakantiebeurs klaarstaan om bezoekers op maat gemaakt advies te geven.”

Daarnaast kunnen bezoekers voor het eerst gebruik maken van de zogenoemde Jaarbeurs Live app. In de app kunnen ze informatie vinden over hun tickets, het programma en parkeren. Ook kunnen ze zien op welke plekken het rustig is op de beurs aan de hand van een interactieve plattegrond.