7 september 2024
Thumbnail voor Reisagent Rowan over ‘Gestrand op Honeymoon Island’: ‘Ik wilde langer blijven’

Reisagent Rowan over ‘Gestrand op Honeymoon Island’: ‘Ik wilde langer blijven’

Rowan Langedijk is momenteel de bekendste reisagent van Nederland, dankzij zijn deelname aan het tv-programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Zelfs bij de groenteboer in Hilversum, waar hij woont, wordt hij nu herkend. Rowan werkt normaal gesproken bij TUI in Laren. Reisbizz vroeg hem naar zijn ervaringen van drie weken overleven op een onbewoond eiland met iemand waar hij kort daarvoor mee ‘trouwde’.

In dit nieuwe programma, dat te streamen is op Videoland, werd Rowan gekoppeld aan Elvion. Het koppel ‘trouwde’ en werd kort daarna op een tropisch eiland gedropt om te overleven. Hoewel hij geen levenspartner vond, ontstond er wel een waardevolle vriendschap. Rowan vond het overleven zo fantastisch dat hij het zo weer zou doen. De opnames vonden plaats op een eiland nabij Palawan in de Filipijnen, een bestemming die Rowan altijd al wilde bezoeken. Hij was onder de indruk van de ongerepte natuur en de vriendelijke bevolking.

Als reisagent geniet Rowan van het persoonlijke contact en het praten over de mooiste bestemmingen. Hij droomt ervan om zijn passie voor reizen te combineren met presenteren of vloggen. Hoog op zijn reis bucketlist staan landen in Latijns-Amerika zoals Colombia, Peru, Chili en Brazilië.

Benieuwd naar meer over deze bekende reisagent en zijn avonturen op een onbewoond eiland? Lees er nu alles over in het Reisbizz Magazine via deze link. Wil je graag met hem in gesprek gaan? Rowan is, net als vorig jaar, te vinden op het Reisbizz Festival 8 september in Burgers’ Zoo. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan hier.