17 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz en Airport Weeze presenteren het Reisbizz winterevent: Op jacht naar Mr. of Mrs. X-mas

Reisbizz en Airport Weeze presenteren het Reisbizz winterevent: Op jacht naar Mr. of Mrs. X-mas

Het is bijna zover! Op donderdag 7 december staat Airport Weeze in het teken van het Reisbizz Winterevent "Op jacht naar Mr. of Mrs. X-mas". Een knusse avond vol kerstvreugde, een kijkje achter de schermen en een lekker diner.


Airport Weeze wordt op deze avond omgetoverd tot een winterwonderland met live kerstmuziek, glühwein en heerlijk eten. Het perfecte decor om samen te genieten van de kerstsferen en bij te praten met collega's en partners. Het belooft een gezellige en informele sfeer te worden waarin de reisbranche elkaar ontmoet en inspireert.

Kijkje achter de schermen en het grote kerstspel
Een hoogtepunt van de avond is het exclusieve kijkje 'behind the scenes' op Airport Weeze. Deelnemers worden per bus naar de start- en landingsbaan gebracht. Heb jij weleens op deze baan gestaan? Nu is je kans! Daarna maken we kennis met de brandweer, die ons dingen vertelt die jij nog niet wist. We sluiten de avond af met een spel: ‘De jacht op Mr. Of Mrs. X-mas. Wie slaagt erin de identiteit van Mr. of Mrs. X-mas te onthullen? De winnaar gaat niet alleen naar huis met de eer, maar ook met een prachtige prijs.

Vol is vol
Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan snel aan want vol is vol. Vanwege het exclusieve kijkje 'behind the scenes' is het mogelijk om slechts één ticket per persoon te bestellen. We hebben ook je paspoortnummer nodig zodat je mee kan achter de douane.  

Jij komt toch ook? Meld je nu aan!