23 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz magazine terug als digitale uitgave

Reisbizz magazine terug als digitale uitgave

SCHIPHOL - Het Reisbizz magazine is weer terug! Niet meer in print maar digitaal, kosteloos en toegankelijk. Lees in de eerste uitgave van ons digitale magazine onder andere over het touroperatorschap van KLM, de retailplannen van TUI en het nieuwe ecologische resort van Club Med op de Seychellen.


Het online magazine is makkelijk leesbaar op smartphone, tablet en de computer en staat vol interessante artikelen. Maandelijks houden wij onze lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reisbranche.

In dit magazine laten we Harm Kreulen, directeur van KLM Nederland, aan het woord over KLM Holidays. Ook spraken we met Suzanne Goossen, bij TUI Nederland verantwoordelijk voor retail, over de toegevoegde waarde van stenen reisbureaus en Paul Eldering geeft een analyse op de gebeurtenissen in de reisbranche.

Annemarie Ariesen van NS International geeft een update over waar haar organisatie staat. En Chantal Smid-de Vries, voormalig Retailmanager en Communitymanager van de D-rt Groep, bij het spits af in de rubriek ‘Dit ben ik’. Daarnaast komen ZRA Katoesjka Beukers en reisbureau VakantieXperts de Planeet aan het woord over hun reiservaringen. Ook stelt de redactie zich persoonlijk voor en zijn er nog veel meer blogs en artikelen te lezen.

Open hier het online blad zodat jij snel op de hoogte bent van wat er speelt in de branche. Wil jij het eerst op de hoogte zijn van wanneer ons volgende nummer uitkomt? Meld je dan via onze website aan voor onze nieuwsbrief.