28 september 2024
Thumbnail voor Reisbizz Special Podcast: ‘We gaan een kleinschalig groepsreizen-product in de markt zetten’

Reisbizz Special Podcast: ‘We gaan een kleinschalig groepsreizen-product in de markt zetten’

In de nieuwste aflevering van de Reisbizz Podcast duiken we in het thema ‘Scandinavië en IJsland’. Hoofdredacteur Natasja Hoogstede en redacteur Fleur Verster gaan in gesprek met Sander Geleedst (General Manager Buro Scanbrit) en Marieke van der Weijden (Sales Accountmanager Icelandair).

Scandinavië is erg populair in de winter, zo vertelt Geleedst in de podcast. “Mensen willen een once-in-a-lifetime ervaring meemaken, een unieke reis.” Daarom heeft Buro Scanbrit het winteraanbod voor het komende seizoen flink uitgebreid. “Daar bieden we nu echt een veel grotere keuze. Zowel aan de skipistes, als een breed scala aan kleinschalige accommodaties. Verder zijn we bezig om een kleinschalig groepsreizen-product in de markt te zetten.”

Van der Weijden herkent het beeld dat Geleedst schetst. “Een tijd geleden gingen mensen eigenlijk alleen in de zomer naar IJsland, maar nu zien we ook in de winter veel meer passagiers. Het land is er veel meer op gericht.” Van der Weijden vertelt in de podcast onder meer over nieuwe routes van Icelandair en de Mid-Atlantic -beurs die Icelandair elke twee jaar organiseert.

Meer weten over het vernieuwde winteraanbod van Buro Scanbrit en de Mid-Atlantic? Luister snel de podcast!