16 september 2024
Thumbnail voor Riksja Travel organiseert eerste Riksja Reisevent sinds corona

Riksja Travel organiseert eerste Riksja Reisevent sinds corona

UTRECHT - Riksja Travel organiseert op zondag 7 november de zesde editie van het Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Nadat het evenement vorig jaar niet door kon gaan, staat het bedrijf nu te springen om deze editie tot een succes te maken.


“We zijn een reisbedrijf voor en door reizigers en zijn ontzettend blij dat we weer een mogelijkheid hebben om reizigers in het echt te ontmoeten en spreken”, aldus Fennt Koppen, CEO van Riksja Travel.

Riksja Travel kijkt hoopvol naar de toekomst na de turbulente tijd tijdens de coronacrisis. “We kunnen eindelijk weer doen waar we goed in zijn”, gaat Koppen verder. “Afgelopen zomer hebben we heel veel klanten Europa laten ontdekken op de Riksja-manier. Nu de maatregelen steeds meer versoepelen, is reizen buiten Europa ook steeds meer mogelijk. We vertellen reizigers tijdens het evenement daar graag meer over.”

Landenpresentaties
Tijdens het event worden reizigers geënthousiasmeerd voor vijftig bestemmingen wereldwijd. Met de landenpresentaties vertellen bestemmingsexperts alle ins en outs over hun bestemming. Daarnaast is er de mogelijkheid om hen tijdens de rond-de-tafel-gesprekken en 1-op-1-sessie het hemd van het lijf te vragen. Ook zijn er verschillende optredens en leuke activiteiten voor kinderen.

Gedurende de Riksja-reizen wordt er rekening gehouden met corona en is er nauw contact met de lokale partners die altijd de meest actuele corona-informatie hebben. “De gezondheid en veiligheid van onze reizigers staat bij ons voorop”, vervolgt Koppen. “Het voordeel is dat je met Riksja al weg van de massa reist en slaapt in kleinschalige hotels. Ook de activiteiten die we organiseren hebben een kleine groepsgrootte en zijn vaak net even anders. Daardoor hebben we niet veel aanpassingen aan onze reizen hoeven doen, omdat je met Riksja eigenlijk al coronaproof reist.”

Kaarten
Voor het evenement is er plek voor zo’n 1400 reizigers en het programma is in twee dagdelen opgesplitst. Toegang is alleen mogelijk met de CoronaCheck-app. Kaarten zijn gratis te bestellen via www.riksjatravel.nl/reisevent-riksja/.