14 juli 2024
Thumbnail voor Rondreizen Journaway nu ook op de Nederlandse markt

Rondreizen Journaway nu ook op de Nederlandse markt

Na meer dan vijf jaar verkoop in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, breidt Journaway nu uit naar de Nederlandse markt. Reiziger die op zoek zijn naar een bucketlistreis of een andere bijzondere rondreis kunnen nu ook aan Journaway denken.

Journaway staat bekend om zijn bijzondere accommodaties, variërend van glamping domes tot boomhutten in de jungle. Wat Journaway bijzonder maakt? "De technologie die we gebruiken, het systeem doorzoekt dagelijks alle beschikbare vluchten en hotels om de best mogelijke reiscombinatie te bieden op de gewenste datum. Dit maakt het boeken van een reis eenvoudig en flexibel, met verschillende aanpassingsopties die beschikbaar zijn tijdens het boekingsproces," zegt Hinrika Busemann, CEO van Journaway.

Het hoofdkantoor van journaway is gevestigd in Leer, een Oost-Friese grensplaats op slechts 20 km van de Nederlandse grens en 70 km van Groningen. "Onze regionale nabijheid maakt de Nederlandse markt vertrouwd voor ons," volgens Hinrika Busemann. "Vele klanten uit Nederland boekte al bij ons."

Journaway heeft meer dan 120 medewerkers in dienst die de boekingen van klanten verzorgen, ook in het Nederlands. Bovendien biedt de reisorganisatie 24 uur per dag ondersteuning tijdens de reis, ook buiten reguliere kantooruren.

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Journaway is naar eigen zeggen de financiële zekerheid die zij bieden. Elke boeking is verzekerd met een reisgarantiecertificaat dat het geld van de klant beschermt. Dit Duitse reisverzekering bewijs, vergelijkbaar met de SGR in Nederland, is geldig in alle landen van de Europese Unie.

Word lid van de Reisbizz Society! Als lid van de Reisbizz Society neem je kosteloos deel aan onze events en ontvang je het Reisbizz Magazine op je deurmat. Interesse? Word dan hier snel lid!