20 juni 2024
Thumbnail voor Roompot introduceert digitale animatie voor thuis

Roompot introduceert digitale animatie voor thuis

GOES – Animatie op parken zal er de komende jaren helemaal anders uitzien. Roompot introduceert digitale animatie voor gasten op het park, maar ook voor thuis.

Vorige week kondigde Roompot aan dat dit zomerseizoen afgetrapt wordt met meer dan honderd nieuwe activiteiten voor jong en oud. Ruim driehonderd animatoren staan in voor verschillende activiteiten die op maat van de gasten en elk park zijn ontwikkeld: van GPS-zoektochten tot vlogsessies en van kookworkshops, tot de silent disco’s.  

Vandaag kondigt Roompot aan dat het, naast de honderd nieuwe activiteiten, een volledig digitaal animatieaanbod ontwikkelt voor zijn gasten. Voor op het park, maar ook voor thuis. “Vooraf, om alvast in de vakantiesfeer te komen of achteraf om dat vakantiegevoel vast te houden”, laat de vakantieaanbieder weten.

Het animatieteam organiseert onder andere online quizzen, yoga voor volwassenen of voorleesverhalen. Om de digitale animatie mogelijk te maken zet Roompot de sociale media TikTok, Instagram, YouTube, Facebook, Pinterest, de website en de grote led- en andere schermen op de parken in. 

Roompot zal alle activiteiten onder een noemer streamen: Roompot Connect.