12 mei 2024
Thumbnail voor ‘s Werelds grootste cruiseschip zet koers naar Europa

‘s Werelds grootste cruiseschip zet koers naar Europa

MIAMI – Royal Caribbean International heeft onlangs aangekondigd dat het schip Wonder of the Seas, koers zet naar Europa. Op 4 maart 2022 zal het schip vanuit haar thuishaven in Fort Lauderdale door de Caribbean varen, naar Barcelona en Rome om in mei het zomerseizoen te beginnen.


Met meer dan 50 jaar cruise-ervaring, legt Royal Caribbean de lat voor de ultieme vakantie hoger dan ooit. "Wonder zal stralen als 's werelds nieuwste wonder in de Caribbean en de Middellandse Zee. En wat ons te wachten staat, is de ultieme vakantie-ervaring die het allerbeste van Royal Caribbean laat zien, beroemde favorieten opnieuw uitvindt en nieuwe avonturen introduceert waar elke gast, ongeacht zijn leeftijd, van kan genieten”, stelt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International.

Vanuit Fort Lauderdale
Het schip biedt afvaarten van 7 nachten naar de oostelijke en westelijke Caribbean vanuit Fort Lauderdale, waarbij Cozumel, Philipsburg, Sint Maarten; San Juan, en Puerto Rico worden bezocht. In mei 2022 vaart het Oasis Class-schip naar de Middellandse Zee om het eerste Europese seizoen in te luiden. Vanuit Barcelona en Rome gaat de rederij 7-daagse cruises aanbieden naar onder andere Palma de Mallorca en Capri.

Nu boekbaar
Wonder's Caribbean-routes zijn nu al te boeken. De Europese afvaarten van het nieuwe schip openen op woensdag 22 september*

*Wonder of the Seas vaart in 2022 in de Middellandse Zee in plaats van Allure of the Seas. Allure vaart nu vanuit Fort Lauderdale op 6- en 8-nachten Caribbean cruises. Gasten die momenteel geboekt hebben voor de 2022 mediterrane routes van Allure, worden automatisch omgeboekt om op Wonder te cruisen. Geboekte gasten en betrokken reispartners zullen worden gecontacteerd met verdere details.