20 april 2024
Thumbnail voor Save the date: 10 januari 2023 Travel Congress

Save the date: 10 januari 2023 Travel Congress

UTRECHT - Het kennisevent voor reisprofessionals, Travel Congress, vindt aankomend jaar weer fysiek plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Reserveer alvast een plekje in de agenda op 10 januari 2023.


Vanwege de coronamaatregelen konden vorige edities alleen in een online omgeving plaatsvinden. Het programma van Travel Congress zal in het teken staan van het thema “Adapting to change”. De wereld en daarmee de reisbranche is continu in verandering. Er is een toekomst waarin gebruikt moet worden gemaakt van de vele mogelijkheden binnen technologie, nieuwe media en de metaverse.

Nieuwe verdienmodellen
Dit kan leiden tot verrassende inzichten in marketing, creative business en concept ontwikkeling. Welke nieuwe verdienmodellen hebben we nodig en hoe spelen we in op het huidige consumentengedrag waar klanttevredenheid, personalisatie, gemak en comfort bovenaan staan en we daarnaast te maken hebben met privacy? Blijven innoveren met een grote dosis aan creativiteit en ondernemerschap is een must. Zal de technologie ons anders inhalen?