23 juli 2024
Thumbnail voor SeaDream Yacht Club versoepelt reisprotocollen COVID-19

SeaDream Yacht Club versoepelt reisprotocollen COVID-19

OSLO - SeaDream Yacht Club heeft besloten om de COVID-19 reisprotocollen voor alle cruises te versoepelen. Sinds 31 augustus is het voor gasten niet meer nodig om een vaccinatie- of testbewijs te laten zien om aan boord te mogen.


Hoewel SeaDream gasten van 12 jaar en ouder aanmoedigt om volledig gevaccineerd te zijn, is het niet langer vereist om een bewijs van vaccinatie of COVID-19 antigeentest te laten zien om aan boord te mogen komen. SeaDream zal zich houden aan het beleid van de Cruise Lines International Association (CLIA) om de veiligheid aan boord zo veel mogelijk te waarborgen.

"Wij zijn ervan overtuigd dat deze bijgewerkte protocollen niet alleen de ervaring van onze gewaardeerde gasten gemakkelijker en comfortabeler zullen maken en tevens optimale reisflexibiliteit zullen bieden, maar ook een nieuw seizoen zullen inluiden dat reizen per jacht door de Middellandse Zee en het Caribisch gebied opnieuw zal vormgeven", aldus Andreas Brynestad, CEO van SeaDream.

Omdat bepaalde landen in het Middellandse Zeegebied en het Caribisch gebied protocollen hebben die een bewijs van vaccinatiestatus en/of testen vereisen, adviseert SeaDream alle gasten om hun lokale overheidsbronnen, luchtvaartmaatschappijen en bestemmingslanden te controleren voor de meest actuele reis- en inreisvereisten.