20 september 2024
Thumbnail voor Spaar met Uber-ritjes voor gratis vluchten met Air France-KLM 

Spaar met Uber-ritjes voor gratis vluchten met Air France-KLM 

Reizigers die Flying Blue Miles sparen kunnen dat tegenwoordig ook doen met de Uber app. Zo kun je met Uberritjes in Nederland en Frankrijk sparen voor vluchten met KLM en Air France.

Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France. Flying Blue-leden die hun account koppelen in de Uber-app, sparen vanaf vandaag 1 mile voor elke euro die ze uitgeven aan Uber-ritten. Dit stijgt naar 2 miles per euro voor klanten die vier of meer ritten per maand maken.

“Of je nu met Uber naar je werk reist of een nieuwe stad bezoekt, elke rit helpt je om dichter bij een droombestemming te komen met KLM en Air France”, zegt Anabel Diaz, EMEA Vice President Mobility bij Uber.

"Wij zijn verheugd met de samenwerking met Uber. Zo kunnen we onze leden extra manieren bieden om Miles te verdienen in hun dagelijks leven," zegt Ben Lipsey, Senior Vice President Customer Loyalty en President van Flying Blue bij Air France en KLM. "Bij Flying Blue is ons doel tastbare voordelen te bieden die passen bij de levensstijl van onze 24 miljoen leden wereldwijd. Met Uber als onze exclusieve partner, laten we zien dat we Air France en KLM klanten willen ondersteunen vóór, tijdens en na hun reis met ons."

De miles kunnen worden gebruikt voor wereldwijde vluchten, upgrades en extra’s zoals elektronica, schoonheidsproducten en design sieraden.