19 mei 2024
Thumbnail voor Special Traffic versterkt team met Afrika-specialisten Caroline van den Oever en Eva Alons

Special Traffic versterkt team met Afrika-specialisten Caroline van den Oever en Eva Alons

MONNICKENDAM – Special Traffic verwelkomt twee nieuwe Afrika-specialisten in het team. Caroline van den Oever en Eva Alons maakten 1 maart de overstap van Travel Impressions naar de maatwerkspecialist.


Zowel Caroline als Eva hebben volgens de reisorganisatie uitgebreide kennis van Zuidelijk Afrika en jarenlange ervaring waarbij ze voor hun duizenden reizigers een onvergetelijke reis naar Afrika hebben verzorgd. “Wij zien hun komst als een waardevolle aanvulling op ons team”, aldus Special Traffic.

Maatwerk rondreizen
De specialist in maatwerk rondreizen focust zich op verre bestemmingen in Azië, Afrika, Down Under, Latijns- en Noord-Amerika. Kenmerkend voor het product van Special Traffic is kleinschaligheid, duurzaamheid, lokale ervaringen en reizen buiten de gebaande paden. “Ons doel is om onvergetelijke reizen te verzorgen voor onze reizigers. Wij adviseren uit eigen ervaring en persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Wij gaan voor maatwerk rondreizen van hoge kwaliteit. Vrijwel alles kan en we gaan graag een stapje verder.”