12 juli 2024
Thumbnail voor Special Traffic weer live

Special Traffic weer live

MONNICKENDAM - Vanaf vandaag gaat de merknaam Special Traffic weer live. De organisatie lanceert tijdens de livegang de nieuwe slogan “van de specialist voor de specialist”. Sinds het begin van dit jaar is Patrick Goorhuis aan de slag gegaan als sales executive retail manager bij Special Traffic.


Patrick neemt drie dagen per week de sales activiteiten voor de retail voor zijn rekening en bouwt de merknaam verder uit.

“Er zijn twee koks in één keuken, van Verre als direct seller en Special Traffic voor de retail. Ik vind het heerlijk om weer actief bezig te zijn, Special Traffic in de markt te zetten en het land weer in te gaan om onze partners te bezoeken. Er worden gesprekken gevoerd met verschillende partijen en agentuurovereenkomsten afgesloten”, vertelt Patrick met veel enthousiasme tijdens een interview met Reisbizz Magazine.

Lees het volledige interview met Patrick in het komende digitale Reisbizz Magazine. Meld je aan voor de Reisbizz.nl nieuwsbrief en ontvang het magazine als eerste in je inbox. Volg Reisbizz tevens op Facebook.