24 mei 2024
Thumbnail voor Stip Reizen gaat vakantie-aanbod Makro verzorgen

Stip Reizen gaat vakantie-aanbod Makro verzorgen

LIJNDEN - Stip Reizen gaat het vakantie-aanbod van Makro Nederland verzorgen. Het aanbod bestaat uit zonvakanties, autoreizen, cruises, rondreizen, F1-reizen en bungalowparken. Het aanbod wordt, volgens Stip Reizen, iedere twee weken vernieuwd. Hierbij wordt gekeken naar de ontwikkelingen in de reisbranche.


Gisteren zijn de eerste papieren reisfolders op de mat gevallen bij de pashouders van Makro Nederland. Ook komt er een online versie beschikbaar. In deze reisfolder zijn 25 vakantie-aanbiedingen te vinden. Zowel Makro-pashouders als niet-pashouders kunnen de reizen boeken.

Met het aanbieden van de reisdeals op de Makro site, bereikt Stip Reizen een groter bereik. “We selecteren alleen de beste aanbiedingen voor Makro, zodat het aanbod altijd exclusief is, in prijs en/of samenstelling van het arrangement”, vertelt Fred Verlinden, directeur Stip Reizen.

De start van de samenwerking was vorig jaar al gepland, maar heeft door het coronavirus vertraging opgelopen. Daarnaast zijn Stip Reizen en Makro Nederland geen onbekenden van elkaar. Vanaf de jaren ’90 bood Makro al reizen aan samen met reisorganisaties, waaronder BBI Reizen, toen onderdeel van Stip Reizen.