17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars beloont de reisagent met vroegboekactie en verlengt gratis Flexservice

Sunny Cars beloont de reisagent met vroegboekactie en verlengt gratis Flexservice

HAARLEM - Sunny Cars verlengt de gratis Flexservice, waarmee de klant tot één uur voor huuringang kosteloos kan annuleren. Ook zet het autoverhuurbedrijf de reisagent in het zonnetje met een actie waarbij de reisagent bij elke boeking een extra bonuspunt ontvangt en daarmee spaart voor korting op een eigen huurauto.


Vroegboekers die nu alvast een huurauto reserveren voor de zomervakantie profiteren naast de Flexservice van keuze uit gewenste type auto en ophaal- en afleverlocaties. Deze vroegboekactie heeft een looptijd van 1 december t/m 31 januari 2023. Alle boekingen voor de zomerperiode (1 april t/m 31 oktober 2023) doen automatisch mee aan de actie. Met de extra bonuspunt per boeking kunnen reisagenten in korte tijd veel korting sparen voor een eigen huurauto. Er zijn slechts tien boekingen nodig om de eerste 50 euro te ontvangen. Met 25 boekingen ontvangt de reisagent al 150 euro korting op een eigen autohuurreservering.

‘Vroegboeken loont’
“Afgelopen jaar is het bewijs geweest dat vroegboeken loont. Hoe meer lastminute de huurauto werd gereserveerd, hoe hoger de prijzen lagen”, meldt Suzanne Al, Marketing Director Nederland, België en Frankrijk. “Ook was de beschikbaarheid in de zomer op populaire bestemmingen vaak een uitdaging, zeker voor bepaalde autotypes als een stationwagen of een minivan. We kwamen daarom al snel tot de conclusie dat door de Flexservice ook in 2023 gratis aan te bieden, we de reisagent een extra verkooptool geven om zo snel mogelijk een huurauto te reserveren voor zijn klant. Ook willen we hen belonen in deze periode. Wij geloven namelijk dat het zelf beleven van ons all-in huurconcept helpt bij de verkoop. Met het sparen van extra Sunnies heeft elke reisagent de kans om een flinke korting op zijn eigen Sunny Cars reservering bij elkaar te sparen.”