23 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars breidt aanbod en services op verschillende bestemmingen verder uit

Sunny Cars breidt aanbod en services op verschillende bestemmingen verder uit

Sunny Cars heeft haar aanbod uitgebreid nadat de autohuurspecialist de vraag naar autohuur sterk heeft zien toenemen. Sunny Cars heeft in verschillende landen nieuwe partners toegevoegd en op andere bestemmingen worden bij bestaande partners nieuwe services aangeboden.

Ondanks dat Sunny Cars 120 landen en meer dan 5.000 bestemmingen aanbiedt, worden continu nieuwe partners toegevoegd. “Dit zorgt voor meer beschikbaarheid, maar ook een uitgebreider netwerk aan verhuurlocaties en een grotere keuze uit autotypes”, aldus de autohuurspecialist. Recent zijn in zowel Ecuador, Hongarije, Mexico, Tsjechië, Singapore als Nederland nieuwe partners toegevoegd.

Services uitgebreid
In Italië en Spanje worden bij bestaande partners nieuwe services aangeboden. In Italië worden op de luchthavens van Napels, Catania, Rome Fiumicino en Palermo bij meerdere bestaande partners de mogelijkheid tot online check-in en gebruik van de 'fastlane' als extra service toegevoegd. Nieuw op de Spaanse luchthavens van Palma de Mallorca, Alicante en Malaga is de mogelijkheid om de huurauto contactloos op te halen. Op Mallorca is zelfs een nieuw product ontwikkeld waarbij de klant alle mogelijke extra’s, zoals een tweede bestuurder, kinderzitje en GPS, kosteloos kan toevoegen aan het contract.

“Omdat wij een zorgeloze klantbeleving hoog in het vaandel hebben staan, kijken we continue naar manieren hoe we de klant nog meer rij-plezier kunnen aanbieden”, vertelt Hans Knottnerus, Managing Director Netherlands, Belgium & France. ”Zo zien we dat steeds meer klanten zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan het ophalen van de huurauto.”