3 maart 2024
Thumbnail voor Sunny Cars in gesprek met Romy Gijsberts: Ondanks dat ik 20 ben, heb ik weleens een auto gehuurd

Sunny Cars in gesprek met Romy Gijsberts: Ondanks dat ik 20 ben, heb ik weleens een auto gehuurd

De 20-jarige Romy Gijsberts staat voor het eerst in de Smile Society Top 100 van Sunny Cars. De lijst bevat 100 reisagenten die het afgelopen kwartaal de meeste autohuurboekingen bij Sunny Cars hebben gemaakt. Manon Prins, trade marketeer bij Sunny Cars ging met haar in gesprek.

Voor het eerst in de Smile Society Top 100. Hoe vind je dat?
“Leuk, ik had het totaal niet verwacht”, vertelt Romy lachend. “Er zijn zoveel mensen in Nederland die Sunny Cars verkopen, waarom zou ik dan in de lijst staan? Maar het is toch gelukt!”

Is het reizen je met de paplepel ingegoten?
“Van kleins af aan nemen mijn ouders me al mee op vakantie. We trokken niet rond, maar gingen op strandvakantie naar Spanje of de Griekse eilanden. Zelf hou ik van een combinatie. Lekker rondtrekken, maar afgewisseld met relaxen. Denk aan Thailand, maar ook Mallorca en Curaçao zijn bestemmingen waar ik regelmatig kom.”

Je bent onderdeel van het moeder- en dochterteam van VX Diana van den Berg. Hoe ben je hier terecht gekomen?
“Een jaar geleden was ik op zoek naar een stage en kwam ik bij VakantieXperts uit. Na een stage van 5 maanden kon ik hier blijven. Hier ben ik ontzettend blij mee, want het is toch leuk om elke dag met vakantie bezig te zijn?”

Huur je zelf weleens een auto tijdens je vakantie?
“Ondanks dat ik 20 ben, heb ik weleens een auto gehuurd. Met een kleine toeslag kun je ook op mijn leeftijd een auto huren. De laatste keer was op Curaçao en in juni staat er een tripje naar Bonaire op de planning. De extra 10 procent korting die ik ontvang is zeker de moeite! Een hele leuke beloning.”

Wil je meer lezen van het gesprek tussen Romy Gijberts en Manon Prins? Lees dan het volledige artikel in de nieuwste Reisbizz Magazine