17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars lanceert boekingsincentive voor reisagenten: Sparen voor korting en dinercheque

Sunny Cars lanceert boekingsincentive voor reisagenten: Sparen voor korting en dinercheque

HAARLEM - Sunny Cars lanceert komende maand een boekingsincentive voor reisagenten. Vanaf zaterdag 1 april kunnen reisagenten sparen voor extra korting op autohuur of een dinercheque. In zes weken tijd kunnen reisagenten punten sparen om korting te krijgen. De top 3 reisbureaus en top 3 zelfstandig reisagenten winnen een hoofdprijs.


Van 1 april tot en met 14 mei kunnen reisagenten mee doen aan de actie. Iedere boeking die gemaakt wordt bij Sunny Cars levert een punt op. Via extra opdrachten zijn er extra bonuspunten te verdienen. Deze opdrachten worden via de Facebookpagina van het Sunny Cars salesteam gedeeld. Hoe meer punten je spaart, des te hoger de korting.

In het zonnetje zetten
De top 3 reisbureaus wint de hoofdprijs: een teamdiner in een toprestaurant. Er is een aparte top 3 voor zelfstandig reisagenten. Zij winnen een dinercheque t.w.v. 150 euro.

Sunny Cars vond het een mooi moment om de reisagent extra in het zonnetje te zetten en hun inzet de aankomende periode te belonen. “April is voor ons altijd een belangrijke boekingsperiode. De mei- en zomervakantie liggen in het vooruitzicht”, stelt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België en Frankrijk.

Korting en dinercheque
Naast een etentje met het team, maak je vanaf 8 gespaarde punten al kans op autohuurkortingen en een dinercheque. Bij 8 tot 15 gespaarde punten ontvangen reisagenten 25 euro autohuurkorting. Bij 16 tot 25 punten is dat 50 euro autohuurkorting. Deze korting wordt uitgekeerd in de vorm van Sunnies. Bij 25 of meer punten ontvangen reisagenten een dinercheque van 75 euro.

Meedoen
Om deel te nemen aan de actie moet iedereen zich registreren op de speciale actiepagina en daar direct een aantal vragen over het Sunny Cars product beantwoorden. Inschrijven kan t/m 10 april.

“Door de aanmelding te combineren met een kennisquiz wordt de autohuurkennis direct weer even opgepoetst. Zo wordt het tijdens de actieperiode nog makkelijker om een huurauto te adviseren”, aldus Marco Ammerlaan.