17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society Top 100 bekend

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society Top 100 bekend

HAARLEM - Sunny Cars heeft voor het afgelopen kwartaal een nieuwe Smile Society Top 100 bekendgemaakt. Hierin staan de honderd reisagenten die in het afgelopen kwartaal de meeste autohuurboekingen bij Sunny Cars hebben gemaakt. Deze periode mag Annemarie van Erp-van de Wetering zich de beste noemen en ontvangt een cheque ter waarde van 500 euro aan autohuur.


Ieder kwartaal stelt Sunny Cars een lijst samen met daarin de honderd reisagenten die de meeste boekingen maken. Degenen die de lijst halen, worden beloond met 10 procent extra agentenkorting. De top 30 krijgt 15 procent extra agentenkorting en de nummer één ontvangt 500 euro autohuurtegoed.

“Door de Flexservice (die nu gratis wordt aangeboden tot het einde van het jaar) staat je niets meer in de weg de huurauto direct te boeken in plaats van offreren”, aldus winnares Annemarie. “Boek dus in het offerte stadium direct de auto in om zeker te zijn van de prijs en de beschikbaarheid. Blijf vooral trouw aan je eigen keuzes en durf ook nee te zeggen. Je hoeft geen risico te lopen omdat de klant goedkoper uit wil zijn.”

Sunny Cars heeft de Smile Society in het leven geroepen om reisagenten persoonlijk te belonen. “De retail is voor Sunny Cars nog altijd heel belangrijk, nu zelfs meer dan ooit. Die waardering laten we graag blijken”, laat Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België en Frankrijk, weten. “Om zoveel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van der voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.” Op 1 april is een nieuwe ronde gestart en de volgende top 100 wordt in juli bekendgemaakt.

Op de hoofdfoto Marco Ammerlaan met winnares Annemarie van Erp-van de Wetering.