17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars maakt winnaars boekingsincentive bekend

Sunny Cars maakt winnaars boekingsincentive bekend

HAARLEM - Sunny Cars lanceerde afgelopen april een boekingsincentive waar reisagenten door het maken van een kennisquize hun team konden inschrijven. In totaal hebben 400 reisbureaus mee gespaard voor extra korting op autohuur of een dinercheque. De autohuurspecialist maakt de winnaars van de actie bekend.


De top 3 reisbureaus werden extra in het zonnetje gezet met het winnen van een teamdiner in een toprestaurant. De winnaars mogen dineren in restaurant GOUD van Herman den Blijker in Rotterdam, de Merckt in Groningen of de Monnikendam in Amersfoort. Voor zelfstandig reisagenten is een aparte top 3 samengesteld die een dinercheque t.w.v. 150 euro winnen.

Fieneke van Heusden-Bosters, Accountmanager Retail & ZRA’s bij Sunny Cars, mocht de winnaars afgelopen week het heugelijke nieuws vertellen. “Ik heb alleen maar enthousiaste reisagenten aan de lijn gehad. De waardering is enorm. Ook wij kijken terug op een geslaagde incentive. Er is de afgelopen zes weken door elk kantoor goed geboekt en er is actief meegedaan aan de extra opdrachten die wij lanceerden. Door gedurende de incentive extra opdrachten te geven, hadden ook de kleinere kantoren meer kans om in de top 3 te eindigen.”

Winnaars
De reisbureaus die een datum mogen uitkiezen voor dit uitje zijn:

  1. Kloosterreizen Stadskanaal
  2. TUI Alphen a/d Rijn
  3. Travel Company Leusden
     

Ook drie zelfstandig reisagenten kunnen binnenkort op kosten van Sunny Cars dineren door gebruik te maken van hun gewonnen dinercheque. Als extraatje ontvangen zij nog een kleinigheidje bij hun cadeau.

  1. Mija de Nijs – Mijn Reiskennis
  2. Marjolein Sangers - Personal Touch
  3. Marianna Duitman - Your Travel

“De overige reisagenten die meegedaan hebben aan de incentive worden uiteraard niet vergeten”, aldus Sunny Cars. Zij ontvangen tot 50 euro extra autohuurkorting of een dinercheque t.w.v. 75 euro. De winnaars van de dinercheque ontvangen deze week de kaarten per post. De extra Sunnies worden automatisch bijgeschreven.