17 mei 2024
Thumbnail voor Thomas Cook vervroegd eerste vertrekdata voor Nederlandse reizigers

Thomas Cook vervroegd eerste vertrekdata voor Nederlandse reizigers

SCHIPHOL - Reisorganisatie Thomas Cook laat weten de eerste vertrekdatum van haar nieuwe Nederlandse business te vervroegen. Nederlandse reizigers kunnen daardoor ook in de meivakantie op reis met Thomas Cook. Vorige maand werd bekend dat het bedrijf, na het definitieve faillissement in 2019, ook naar Nederland wordt gehaald na het succes in het Verenigd Koninkrijk.


Het ‘Sunny Heart’ maakt een rentree als online reisbureau en focust zich op een breed en flexibel aanbod. Het internationale vrijetijdsbedrijf Fosun Tourism Group, die ook Club Med en Cook’s Club in handen heeft, nam in 2019 het merk Thomas Cook over en lanceerde het bedrijf opnieuw als Online Travel Agency in het VK. Het volledig online opererende reisbureau heeft ruim 90.000 vakanties beschikbaar die de reiziger geheel zelf samen kan stellen tot pakketreis, maar ook hotel-only behoort tot de mogelijkheden. 

Tijdens de lancering van het nieuwe Nederlandse Thomas Cook op 23 februari 2022 werd gecommuniceerd dat de eerste vertrekken via het platform op 1 mei zouden plaatsvinden. Nu is dat vervroegd naar 22 april. “We zagen al snel dat er veel interesse is voor vertrek in de meivakantie. Nu voor veel bestemmingen de reisrestricties zijn vervallen, willen mensen er enorm graag weer op uit”, merkt Jo Migom, General Manager van Thomas Cook Europa op. “We zijn dan ook blij dat we de deals naar voren hebben kunnen halen en nu al vakanties kunnen aanbieden in de meivakantie.”