12 mei 2024
Thumbnail voor Tim van der Wel (Avila Reizen) over de famtrip naar Rwanda: ‘Een poëtisch mooi land’

Tim van der Wel (Avila Reizen) over de famtrip naar Rwanda: ‘Een poëtisch mooi land’

KIGALI - Samen met lokale partners organiseerde Avila Reizen deze maand een studiereis naar Rwanda. Eigenaar van Avila, Tim van der Wel was met de groep reisagenten mee om de reis te begeleiden. Reisbizz.nl stelde Tim een aantal vragen over deze bijzonder mooie bestemming.


Hoe konden de reisagenten een plaats verdienen op de trip?
Daar waren drie ingredienten voor nodig. De liefde voor Afrika, liefde voor Avila en potentie om mooie reizen naar Rwanda te boeken!

Was het voor jou de eerste keer dat je Rwanda bezocht?
Nee, ik ben wel vaker in Rwanda geweest. Ik heb het geluk dat ik ook de verschillende landen daaromheen heb mogen bezoeken.


Een deel van de groep met lokale bevolking in Rwanda.

Hoe heb jij Rwanda ervaren?
Rwanda is een poëtisch mooi land. Er wonen hier heel veel lieve mensen. Je hebt hier prachtige wildlife en duizenden tinten blauw en groen. En er is vooral ook een hele positieve energie.

Voor welk type reiziger is Rwanda geschikt?
Eigenlijk voor de vermogende avonturier. In Rwanda is heel veel te beleven, maar het is geen land voor een goedkope vakantie. Dus eigenlijk voor levensgenieters met interesse in de wereld!

Wat wil je echt delen met de reisagent over je bezoek aan Rwanda?
Dat we heel blij zijn met alle positieve support die wij in deze tijd krijgen over het organiseren van een famtrip als deze. We zullen proberen dat zeker te blijven doen.

Tijdens de reis nam Tim de groep mee naar het privéleven van de primaten. Eigenlijk zijn woorden niet nodig. Zo magisch wat het met je doet als je de gorilla’s in het echt mag ontmoeten. Een uur met ze samen voelt als 10 minuten.

Lees meer over de bestemming Rwanda via onze zustersite Triptalk.