19 juni 2024
Thumbnail voor Travel Congress geeft kerstcadeau weg: ’60 euro korting op ticket’

Travel Congress geeft kerstcadeau weg: ’60 euro korting op ticket’

UTRECHT - De feestdagen komen steeds dichterbij. Voor Travel Congress een goede gelegenheid voor een kerstaanbieding. Vanaf vandaag krijgen alle nieuwsbriefabonnees 60 euro korting op een ticket voor het Travel Congress 2023. Een ticket voor het event kost daardoor 185 euro in plaats van 245 euro. De actie geld tot en met 31 december 2022.


Het evenement vindt plaats op dinsdag 10 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.“Travel Congress is hét kennisevenement waar professionals uit de reisbranche jaarlijks samenkomen. Kom ontdekken, laat je inspireren, krijg nieuwe inzichten en handvatten van pioniers binnen én buiten de branche”, aldus Travel Congress in een aankondiging.

Programma
Travel Congress belooft een programma vol plenaire key-notes, break-out sessies, workshops, panelgesprekken en ronde tafelsessies. Naar eigen zeggen geeft dit event je de concrete handvatten om in het nieuwe jaar slim in te spelen op actueel reisgedrag, trends en ontwikkelingen.

Op het evenement is Marco Lemmers, CEO en founder van Conscious Hotels, aanwezig en deelt hij informatie over de oorsprong van zijn organisatie en hoe hij duurzaam leiderschap in hospitality interpreteert. Daarnaast staan Derek Heek en Alexander van Eerden op de planning en vertellen zij hoe je hyperpersonalisatie op basis van AI (Artificial Intelligence) kunt inzetten binnen de reisbranche. Tot slot doet Omar Kbiri verhaal over hoe je de hoofden en harten van Gen Z kunt raken.