17 mei 2024
Thumbnail voor Travel Texas kiest opnieuw voor Lieb Management

Travel Texas kiest opnieuw voor Lieb Management

BERKEL EN RODENRIJS - Travel Texas kiest na een tussenpauze, vanwege de pandemie, wederom voor Lieb Management. Zij gaan per direct voor de komende vier jaar de op één na grootste staat van de Verenigde Staten in de Benelux vertegenwoordigen op het gebied van PR, marketing en trade.


“We zijn ontzettend trots dat Travel Texas weer voor Lieb Management heeft gekozen”, meldt Nicole Conrad, Commercial Director Nederland. “Het is een diverse staat die zich uitstekend laat lenen voor roadtrips, avontuur, culturele reizen en kustvakanties. Wij hebben veel zin om na deze pandemie de bestemming weer op de kaart te zetten in onze markten.”

Vanaf Nederland is Texas heel goed bereikbaar. Sinds eind maart 2022 vliegt KLM drie keer per week rechtstreeks naar Austin, de hoofdstad van Texas, en zes keer per week rechtstreeks naar Houston. American Airlines vliegt vanuit Nederland dagelijks rechtstreeks naar Dallas/Fort Worth en United Airlines biedt het hele jaar door een dagelijkse verbinding tussen Amsterdam en Houston aan.