19 mei 2024
Thumbnail voor TUI breidt hotelaanbod op de Antillen uit

TUI breidt hotelaanbod op de Antillen uit

ORANJESTAD - De Caribische eilanden zijn populairder dan ooit. Maar waar ga jij naartoe? Milou Vlaskamp, Product Manager van de Antillen bij TUI, licht de grootste verschillen tussen Aruba, Bonaire en Curaçao toe en laat alvast een greep zien uit de nieuwste aanwinsten in het accommodatie aanbod.


"Zonnen op prachtige stranden en nippen aan een cocktail, wie droomt er niet van", aldus Milou. Alle drie de eilanden lenen zich daar volgens Milou perfect voor. "Wanneer je kiest voor zo’n heerlijke relax vakantie, dan maakt het dus niet uit of je naar Aruba, Bonaire of Curaçao gaat. Je kiest gewoon het hotel dat het best bij jou past. Op TUI.nl selecteer je gemakkelijk al jouw wensen en een passend aanbod rolt eruit."

Nieuw in het aanbod
Delfins Beach Resort Bonaire. "Dit met 4+ sterren beoordeelde resort beschikt over onder meer ruime 1-, 2- en 3-kamerappartementen, is direct gelegen aan een privé strand en heeft het grootste zwembad en fitnesscentrum van Bonaire. Ook culinair kun je er je hart ophalen bij restaurant Brass Boer of het oriëntaalse restaurant Senang. En bij duikcentrum Dive Friends kun je terecht voor trips en tips voor de beste duiklocaties."

The Reef Curaçao. "Op de uitgestrekte en rustige locatie van resortgemeenschap Blue Bay vind je nieuwe luxe appartementen van The Reef Curaçao. Een oase van pure rust met uitzicht op de Caribische zee. De luxe en moderne appartementen zijn compleet ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Voor de golfers: Blue Bay beschikt over een 18-holes golfbaan."

Wil je meer weten over de verschillen tussen de eilanden en het uitgebreide aanbod van TUI op de Antillen? Lees dan het hele artikel in de Caribbean Special van Reisbizz Magazine.