16 juni 2024
Thumbnail voor TUI hoeft in augustus toch niet vluchten van Schiphol naar Luik te verplaatsen

TUI hoeft in augustus toch niet vluchten van Schiphol naar Luik te verplaatsen

SCHIPHOL - Anders dan eerder deze week bericht, hoeft TUI in augustus toch geen vluchten van Schiphol naar Luik te verplaatsen. Dit blijkt niet meer nodig, meldt een woordvoerster van TUI aan dit medium. Schiphol heeft de touroperator geïnformeerd dat er minder stoelen geschrapt hoeven te worden dan gedacht.


"Het is bijzonder spijtig dat hiermee verwarring kan ontstaan bij vakantiegangers nadat zij eerdere berichten over een wijziging hebben ontvangen. Wij zijn druk bezig dit per reisgezelschap in kaart te brengen om hen hierover te informeren. Maandag 4 juli ontvangen de reizigers die het betreft hierover een persoonlijk e-mailbericht van ons", vervolgt de woordvoerster.

TUI adviseert reizigers om in de tussentijd de reis in augustus van/naar Luik niet te annuleren, om te boeken of aanvullende services te boeken zoals vervoer naar de luchthaven of een hotelovernachting. Maandag volgt gedetailleerde informatie voor de reizigers die het betreft, aldus het reisbedrijf.

Naast vertrek en aankomst in Luik heeft TUI ook uitgebreid gekeken naar de mogelijkheid om vluchten naar Eelde over te hevelen, maar dat bleek uiteindelijk niet reëel. Wel worden er vluchten verplaatst naar Rotterdam.