25 juni 2024
Thumbnail voor TUI pakketreizen nu ook boekbaar bij Prijsvrij Vakanties

TUI pakketreizen nu ook boekbaar bij Prijsvrij Vakanties

Prijsvrij Vakanties/D-reizen en TUI hebben onlangs een overeenkomst getekend om hun samenwerking verder uit te breiden. De pakketreizen van TUI werden de afgelopen twee jaar al aangeboden in de D-reizen winkels en via D-reizen.nl, maar worden nu ook toegevoegd aan het aanbod van Prijsvrij Vakanties.

Dimitri Joannides, Salesmanager TUI Nederland, en Jutta van Peer, Director Contracting & Partnerships Suppliers Prijsvrij Vakanties/D-reizen, ondertekenden gisteravond de overeenkomst in voetbalstadion De Kuip tijdens de uitzwaaiwedstrijd van Oranje tegen IJsland.

“De afgelopen twee jaar hebben we een goede basis gelegd in de samenwerking via D-reizen. Met deze uitbreiding zetten we hierin een volgende stap”, vertelt Joannides. TUI wil volgens de salesmanager een zo breed mogelijk aanbod van verkoopkanalen bieden. “Via eigen kanalen, maar ook externe verkooppunten als Prijsvrij.nl waar de prijsbewuste consument dus voortaan ook TUI reizen kan boeken.”

Het is volgens Van Peer een logische stap dat beide reisorganisaties onderzochten waar ze elkaar nog meer konden versterken. “Voor ons merk Prijsvrij Vakanties zien we, met deze voor ons unieke stap,  een mooie aanvulling van ons product portfolio en voor TUI een mooie kans om echt een nieuw publiek te bereiken”, aldus Van Peer.