23 mei 2024
Thumbnail voor Turkish Airlines gaat vaker vliegen tussen Amsterdam en Turkije

Turkish Airlines gaat vaker vliegen tussen Amsterdam en Turkije

ANTALYA - Met de opheffing van de beperkingen op het Schengenvisa per 1 juli tussen Turkije en Nederland heeft Turkish Airlines haar vluchtcapaciteit naar Amsterdam verhoogd. De vliegmaatschappij verhoogt de vliegfrequentie en start directe vluchten naar Antalya, Dalaman en Bodrum.


Tijdens de zomerperiode van juli tot en met augustus zullen er zeventig wekelijkse vluchten zijn vanaf Amsterdam naar Turkije, waaronder 35 vanaf de luchthaven van Istandbul, 14 vanaf Sabiha Gökçen, 3 vanaf Antalya, Elazig, Konya en Kayseri, 2 vanaf Ankara, Trabzon, Bodrum en Dalaman, en één keer per week vanaf de luchthaven Adnan Menderes van Izmir. Met het ‘Flexible Travel’ concept van Turkish Airlines kunnen reizigers hun boeking onbeperkt wijzigen.

Turkije staat nog steeds op oranje en niet-noodzakelijke reizen worden nog steeds afgeraden door de Nederlandse overheid. Desondanks beginnen enkele touroperators weer met het uitvoeren van pakketreizen naar toeristische bestemmingen in Turkije. Zo zijn Corendon en FTI Reizen ervan overtuigd dat een vakantie naar het populaire vakantieland verantwoord is.