20 juli 2024
Thumbnail voor Uniglobe viert veertigjarig bestaan

Uniglobe viert veertigjarig bestaan

SCHIPHOL - Zakenreisagent Uniglobe bestaat donderdag veertig jaar. De van oorsprong Canadese organisatie staat samen met alle medewerkers stil bij deze mijlpaal. Uniglobe doet dit door het houden van een webinar, samen met 3.800 medewerkers in zestig landen op zes continenten.


Tijdens het Webinar heft de organisatie het glas en presenteert tevens de nieuwe communicatiecampagne 'Putting You First for 40 Years'.

Volgens CEO en bestuursvoorzitter Gary Charlwood is de missie van de organisatie van vandaag nog even duidelijk als veertig jaar geleden: het ondersteunen van klanten in hun succes door ze betere reizen te bieden.

Cees Klinkenberg, directeur Uniglobe Nederland, voegt hieraan toe: "Onze absolute toewijding en passie voor reizen maakt tot wie we zijn."

Uniglobe Travel werd in 1981 opgericht door Gary Charlwood in Vancouver in Canada met een enkel zakenreisbureau. Vandaag de dag zijn er 3.800 mensen actief in zestig landen, die klanten in negentig landen bedienen. In Nederland heeft Uniglobe vijftien kantoren. Het bedrijf richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf.