14 april 2024
Thumbnail voor Untamed Travelling kondigt studiereizen aan naar India en Zambia

Untamed Travelling kondigt studiereizen aan naar India en Zambia

Untamed Travelling heeft voor de tweede helft van 2024 twee studiereizen bekendgemaakt. “Met veel enthousiasme kondigen we een prachtige studiereis aan naar zinnenprikkelend en veelzijdig India en naar het unieke en onbekende wildparadijs Zambia”, aldus de reisorganisatie.

Eind september neemt Untamed Travelling je mee naar Rajasthan, dat bol staat van eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. “De prachtige artistieke forten, paleizen en tempels in de levendige kleurrijke steden zullen je sprakeloos achterlaten.” Het verblijf is in luxe paleishotels en tijdens de reis is veel aandacht voor gastronomie. De eigen bijdrage is 1495 euro.

Of reis eind oktober naar Zambia voor een eigen bijdrage van 1995 euro. “Dit is een reis voor de liefhebber van Afrika die niet terugdeinst voor een beetje actieve ontspanning en inspanning, gecombineerd met de inmiddels welbekende Untamed allure en verblijf in unieke lodges en tented camps”, aldus de reisorganisatie.

Reisagenten kunnen hun eigen bijdrage aan de studiereis terugverdienen. Voor meer informatie over de voorwaarden hiervoor, de programma’s en de exacte data, kun je de Facebookgroep Untamed Travelling voor reisprofessionals in de gaten houden.

Om deel te nemen aan de studiereizen, kun je je t/m zondag 31 maart 2024 aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]