7 september 2024
Thumbnail voor Vacansoleil keert terug in wielersport als partner van Team Jumbo-Visma

Vacansoleil keert terug in wielersport als partner van Team Jumbo-Visma

EINDHOVEN - In samenwerking met Team Jumbo-Visma keert Vacansoleil na acht jaar terug in de wielersport. De touroperator zal samen met team Jumbo-Visma optrekken rondom de wedstrijden die in heel Europa plaatsvinden. “Waar de wielrenners rijden, daar promoten wij de regio,” aldus commercieel directeur van Vacansoleil Jacky Lambert.


In 2014 nam Vacansoleil afscheid van de toenmalige Vacansoleil-wielerploeg om het budget te investeren in de aanwezigheid op internet. Nu de touroperator tevreden is over haar online presence, is het volgens Vacansoleil hét moment om deze positie te koppelen aan andere A-merken. Vacansoleil zal daarom als partner verbonden zijn aan het gehele topsportteam, inclusief de schaatsploeg.

Ook Team Jumbo-Visma is trots op de samenwerking. “De Europese zichtbaarheid en aanwezigheid is iets wat ons als A-merken met elkaar verbindt. Samen Europa in en winnen,” aldus Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma.

Vrouwenteam
Vanaf het komende seizoen zal Vacansoleil op het shirt van het vrouwenteam staan, die in de terugkerende Tour de France Femmes zullen rijden. De start van deze tour is op dezelfde dag als de finish van de mannen. De acht etappes passeren talloze campings van Vacansoleil die liggen in het uiteenlopende Franse landschap. “Dit is een uitgelezen kans om nog meer mensen te laten zien op welke mooie plekjes je kunt verblijven op de campings van Vacansoleil,” aldus Jacky Lambert.