5 maart 2024
Thumbnail voor VakantieXperts Busscher stapt over naar The Travel Club

VakantieXperts Busscher stapt over naar The Travel Club

HABRINKHOEK - Per 1 april 2021 stapt ondernemer Walter Busscher over met zijn reisbureau VakantieXperts naar de ZRB-formule (Zelfstandig ReisBureau) van The Travel Club. Deze formule geeft reisondernemers toegang tot de schaalvoordelen van de franchiseregeling van The Travel Club.


Met de overstap van VakantieXperts Busscher komt het aantal fysieke reisbureaus die zijn aangesloten bij de ZRB-formule op veertien. The Travel Club biedt een soft- en hard-franchiseformule voor fysieke reisbureaus met eigen SGR en ANVR. Bij een soft-franchiseformule zijn de regels niet streng en zijn de franchisenemers redelijk vrij om hun eigen onderneming te leiden. Bij een hard-franchiseformule staan alle aspecten, zoals huisstijl en voorraad vast.

The Travel Club streeft er naar hét boekings- en serviceplatform voor de franchise reisbranche in Nederland te worden. Zij hebben ook contact met andere reisbureau ondernemers. “We willen de krachten bundelen. En deze samenwerkingen zorgen voor bestaansrecht in de toekomst”, vertelt Jeannie Vincent, directeur van The Travel Club.

Het reisbureau in Harbrinkhoek zal doorgaan onder de naam Reisburo Busscher met teamleden Anouk, Dorien, Sabine en Thea.