18 april 2024
Thumbnail voor VCK presenteert masterclass voor schoolverlaters tijdens Career Experience

VCK presenteert masterclass voor schoolverlaters tijdens Career Experience

Travel Management Company VCK Travel presenteert op zaterdag 2 maart, tijdens de Career Experience voor de luchtvaart- & reisindustrie in de Jaarbeurs Utrecht, alles over hun masterclass zakenreizen. De masterclass is gericht op schoolverlaters die een carrière ambiëren in de zakenreiswereld.

De masterclass duurt twee maanden. Tijdens de inhouse opleiding van VCK Travel worden cursisten meegenomen op “een avontuurlijke reis in de wereld van het boeken van reizen”, onder andere voor de overheid. De bestemming voor de deelnemers zijn de VCK-kantoren in Nederland.

De masterclass zorgt ervoor dat alle nieuwkomers dezelfde degelijke opleiding krijgen. In twee maanden tijd leren ze niet alleen hoe tickets, hotels, auto’s, AGM, transfers en treinen geboekt moeten worden, maar krijgen ze ook uitleg over verschillende afdelingen zoals HR, QHSE, de OR, accountmanagement, sales en backoffice.

"Tijdens onze masterclasses worden cursisten voorbereid op een avontuurlijke reis in de wereld van het boeken van reizen."

Elke week brengen de deelnemers een dag door op het kantoor waar ze uiteindelijk zullen werken. Niet alleen om hun toekomstige werkplek te verkennen, maar ook om kennis te maken met collega’s, mee te kijken met ervaren teamleden en de sfeer te proeven van het kantoor. Ook staat er een speciale dag op het programma bij Transferama in Haarlem. Hier krijgen ze diepere inzichten in tarieven en voorwaarden, een essentieel onderdeel van hun takenpakket.

Na twee maanden van intensieve training, presentaties en ervaringsuitwisseling, wordt de masterclass afgesloten met een evenement. Op dat moment zullen de masterclassers in staat zijn om zelfstandig eenvoudig offertes te maken, reizen met extra's te boeken en hun respectievelijke kantoren te versterken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: VCK Travel

De Career Experience is dé uitgelezen kans om een baan, stage of opleiding te vinden. Het evenement wordt net als vorig jaar georganiseerd door de uitgever van dit medium, de Reismedia Groep.

Meld je hier aan als bezoeker en wees er snel bij, want vol is vol.

Meer weten? Bezoek de VCK Travel op de Career Experience.