22 mei 2024
Thumbnail voor VCK Travel bevestigt deelname Career Experience 2024

VCK Travel bevestigt deelname Career Experience 2024

Op zaterdag 2 maart presenteren diverse grote bedrijven en opleiders zich als werkgever tijdens de Career Experience in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook VCK Travel is dit jaar weer van de partij, de eerste zakenreisorganisatie die deelname aan de Career Experience heeft bevestigd.

VCK Travel wil met hun stand bezoekers kennis laten maken met hun concept van masterclasses. Tijdens de inhouse opleiding van VCK Travel worden cursisten voorbereid op “een avontuurlijke reis in de wereld van het boeken van reizen”, onder andere voor de overheid. De bestemming voor de deelnemers zijn de VCK-kantoren in Nederland.

De masterclass zorgt ervoor dat alle nieuwkomers dezelfde degelijke opleiding krijgen. In twee maanden tijd leren ze niet alleen hoe tickets, hotels, auto’s, AGM, transfers en treinen geboekt moeten worden, maar krijgen ze ook uitleg over verschillende afdelingen zoals HR, QHSE, de OR, accountmanagement, sales en backoffice.

"Tijdens onze masterclasses worden cursisten voorbereid op een avontuurlijke reis in de wereld van het boeken van reizen."

Elke week brengen de deelnemers een dag door op het kantoor waar ze uiteindelijk zullen werken. Niet alleen om hun toekomstige werkplek te verkennen, maar ook om kennis te maken met collega’s, mee te kijken met ervaren teamleden en de sfeer te proeven van het kantoor. Ook staat er een speciale dag op het programma bij Transferama in Haarlem. Hier krijgen ze diepere inzichten in tarieven en voorwaarden, een essentieel onderdeel van hun takenpakket.

Na twee maanden van intensieve training, presentaties en ervaringsuitwisseling, wordt de masterclass afgesloten met een evenement. Op dat moment zullen de masterclassers in staat zijn om zelfstandig offertes te maken, reizen met extra's te boeken en hun respectievelijke kantoren te versterken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: VCK Travel

Dé kans op een baan
Naast VCK Travel presenteren ook scholen en andere bedrijven die gericht zijn op de luchtvaart- en reisbranche zich. Tijdens de Career Experience kun je meedoen aan diverse workshops, luisteren naar interessante sprekers en speeddaten met professionals uit de branche. Bedrijven als Corendon, KLM en het Ministerie van Defensie zijn vertegenwoordigd.

De Career Experience is dé uitgelezen kans om een baan, stage of opleiding te vinden. Het evenement wordt net als vorig jaar georganiseerd door de uitgever van dit medium, de Reismedia Groep.

Meld je hier aan als bezoeker en wees er snel bij, want vol is vol.