12 mei 2024
Thumbnail voor Veel verrassingen deze week voor De Jong Intra Vakanties

Veel verrassingen deze week voor De Jong Intra Vakanties

RIDDERKERK – Deze week bestaat de personeelsvereniging van de Jong Intra Vakanties 25 jaar. De reisorganisatie is in het rijke bezit van een zeer actief PV- bestuur, die elke dag een nieuwe verrassing in petto had voor de collega’s. Vandaag werden de rollen omgedraaid en werden zij in het zonnetje gezet. Coby van Dongen, commercieel directeur, kijkt nu al uit naar de pub quiz van morgenavond, laat ze aan Reisbizz weten.


De feestweek is een groot succes en morgen de kers op de taart…de pub quiz. “Vrijdagavond is er een heuse pub quiz en iedereen die ooit zo’n quiz heeft meegemaakt weet hoe geweldig de voorzitter van het PV-bestuur zo’n quiz in elkaar steekt. Echt super professioneel”, vervolgt Coby.

Zeer actief PV-bestuur
Elke dag toverde het bestuur weer een nieuwe leuke verassing uit de hoge hoed. Coby verteld dat ze maandagochtend van een heerlijke tompouce met logo van de PV met “25 jaar” erop hebben gesmuld.
Dinsdagavond eerst heerlijk hebben gegeten en vervolgens een stelletje fanatiek bowlers aan het werk heeft gezien. Woensdag kon er gesnoept worden van de Crêpes kar die voor de deur stond en donderdag maakte het vierkoppige bestuur een luxe lunch voor alle collega’s. Coby legt uit dat er in twee shifts heel gezellig en lekker met elkaar werd gegeten.

In het zonnetje gezet
Tijdens de ‘luxe lunch’ werd er tijd vrij gemaakt om het PV-bestuur eens flink in het zonnetje te zetten. Collega’s Bob, Erica, Claudia en Heleen werden verblijf met diner- en theaterbonnen. Daarnaast kreeg de grote initiator Bob, twee gegraveerde bierglazen met een minikratje bijzondere biertjes. Alle vier de collega’s kregen ook nog een mooi T-shirt met het getal 25 erop.

Het team van Reisbizz feliciteert de Jong Intra Vakanties met deze mijlpaal en wenst het hele team vrijdagavond een gezellige pub quiz toe.

de-jong-intra-vakanties