14 juli 2024
Thumbnail voor Vincent van Dijk: ‘Bij Personal Touch Travel kun je je persoonlijke touch echt toevoegen’

Vincent van Dijk: ‘Bij Personal Touch Travel kun je je persoonlijke touch echt toevoegen’

SCHIPHOL - Voor onze Career Special namen wij contact op met Vincent van Dijk. Sinds januari 2021 is hij aan de slag gegaan als ZRA onder de vlag van Personal Touch Travel. “Het vinden van de juiste match tussen je klant en de juiste accommodatie en type reis is een uitdaging. Dat maakt mijn werk juist zo leuk.”


Wat Vincent het meeste aanspreekt in het ZRA-schap, is om de uitdaging aan te gaan om zijn droom en passie om te zetten in iets concreets. “Hierin heb je als ZRA veel vrijheid, maak je veel nieuwe contacten en is vooral het adviseren en het creëren van belevingen voor de klant het leukst.” Ook loopt Vincent tegen de nodige uitdagingen aan. “Het zichtbaar zijn en het duidelijk maken wat jij te bieden hebt in plaats van het internet en de grotere touroperator kan wel lastig zijn. En het vinden van de juiste match tussen je klant en de juiste accommodatie en type reis is ook een uitdaging. Maar dat maakt het werk ook juist zo leuk.

Met welke zaken moet je rekening houden als je je aansluit bij Personal Touch Travel?
“Personal Touch Travel is een superleuke club, waarbij je veel vrijheid krijgt en je veel contact onderling kunt hebben om elkaar te ondersteunen en te adviseren. Je bent echt zelfstandig; het is jouw onderneming en daarmee ook jouw verantwoordelijkheid dat je het tot een succes maakt. Personal Touch Travel levert de tools en maakt het makkelijk om te starten en te ondernemen. Er is een geweldig team ter ondersteuning en de risico’s, die er altijd zijn, worden tot het minimum beperkt. Bij Personal Touch Travel heb je de kans om die ‘persoonlijke touch’ echt toe te voegen.”

Lees het volledige interview met Vincent in de Career Special van Reisbizz magazine.