14 april 2024
Thumbnail voor Virgin Atlantic stelt Discover the World aan als GSA voor Benelux

Virgin Atlantic stelt Discover the World aan als GSA voor Benelux

AMSTERDAM - Nu de VS haar grenzen openstelt voor Europese reizigers, verlengen Discover the World en Virgin Atlantic het partnerschap om de verkoop te ontwikkelen via reisbureaupartners in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Cyprus, Griekenland en Rusland.


“We hebben al meer dan twaalf jaar een geweldige relatie voor de Europese verkoop en we kijken ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten”, stelt Aiden Walsh, hoofd Airline Development van Discover the World. “Het is fantastisch dat Virgin Atlantic zich volledig inzet voor Europese handelspartners. Wij zien nog meer mogelijkheden voor bestemmingen die worden bediend vanaf London Heathrow (LHR) met betere verbindingen vanaf onze markten. Het is spannend dat we voor de eerste keer een uitgebreide reeks Caribische bestemmingen vanuit Europa kunnen aanbieden met een LHR-verbinding. We kijken uit naar een groeiende verkoop in de komende maanden.”

Virgin Atlantic kondigde onlangs een uitbreiding van haar Caribische portfolio aan. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal de luchtvaartmaatschappij vanaf Edinburgh Airport naar Barbados vliegen. Ook keert het weer terug naar St. Lucia, vanaf London Heathrow, terwijl er nieuwe diensten komen vanaf Manchester naar Montego Bay in Jamaica. Verdere nieuwe vluchten omvatten nieuwe diensten naar de Bahama’s die in november van start gaan, evenals de eerste rechtstreekse dienst van het VK en Europa naar St. Vincent in oktober.