19 september 2024
Thumbnail voor Virgin Voyages per direct beschikbaar op Nederlandse en Belgische markt via WavesOnline.com

Virgin Voyages per direct beschikbaar op Nederlandse en Belgische markt via WavesOnline.com

Vanaf donderdag kunnen reisagenten in Nederland en België een cruise bij Virgin Voyages boeken via cruise boekingsplatform WavesOnline.com. Virgin Voyages, de cruisemaatschappij van de Britse zakenman Richard Branson, biedt zo een directe boekingsmogelijkheid aan voor de Nederlandse en Belgische markt.

“Virgin Voyages richt zich volledig op volwassen reizigers en staat bekend om haar ongeëvenaarde cruise-ervaring met een focus op wellness, duurzaamheid en entertainment”, laat WavesOnline.com weten. “De schepen van de rederij, waaronder de bekroonde Scarlet Lady, Resilient Lady en Valiant Lady, combineren een modern design met wereldklasse restaurants en vermaak dat doet denken aan luxe resorts. Dankzij het adults-only concept ligt de nadruk op ontspanning, exclusiviteit en culinaire hoogstandjes.”

In samenwerking met CruiseOnline.com Group BV, het moederbedrijf van WavesOnline.com, geleid door ondernemer Faizal Siddiqui, kunnen reisagenten vanaf donderdag hun cruise eenvoudig online boeken en beheren via WavesOnline.com. “Door de samenwerking tussen WavesOnline.com en Virgin Voyages breidt Virgin Voyages uit op de Europese markt, waardoor Nederlandse en Belgische reizigers toegang krijgen tot de unieke, duurzame en gepersonaliseerde cruise-ervaring waar het merk bekend om staat”, vertelt Siddiqui aan Reisbizz.

In het volgende Reisbizz Magazine vertelt Faizal Siddiqui meer over WavesOnline.com. Meld je snel aan voor de Reisbizz Society en ontvang het magazine.