15 juli 2024
Thumbnail voor VvKR kondigt tweede editie online reisbeurs aan

VvKR kondigt tweede editie online reisbeurs aan

HUIZEN - De Vereniging voor Kleine Reisorganisaties (

VvKR) heeft aangekondigd een tweede editie van de online reisbeurs te houden. Deze vindt van maandag 22 maart tot en met 26 maart plaats.

Het moment om weer veilig en verantwoord op reis te kunnen komt steeds dichterbij. “Met meer dan zevenhonderd deelnemers was de eerste editie in januari een groot succes", vertelt Willem Linders namens de VvKR. "Dit vroeg om een vervolg, zeker ook vanwege de grote animo onder onze leden om hun reizen te kunnen presenteren. Mensen willen inspiratie opdoen, dromen over een volgende vakantiebestemming en alvast in de stemming komen.”  

Op deze manier is het mogelijk online de wereld te ontdekken en alvast ideeën op te doen. Vanuit je luie stoel word je geïnspireerd met een breed aanbod aan bestemmingen wereldwijd. Linders: “Er zullen een week lang in de avond en tevens op zaterdagmiddag meerdere presentaties gegeven worden door onze kleinschalige reisspecialisten. Zij zijn allemaal gespecialiseerde touroperators die alles van hun bestemming of themareizen weten. Het zijn authentieke en kwalitatieve reizen, weg van de massa, naar vaak bijzondere plaatsen.” 

De webinar is gratis te volgen en onder de aanmelders wordt een reischeques van 250 euro verloot. Meer informatie over het online evenement en het aanmelden is te vinden op de website van de VvKR.