17 mei 2024
Thumbnail voor VvKR organiseert vierde online reisbeurs voor de consument

VvKR organiseert vierde online reisbeurs voor de consument

HUIZEN - Gepassioneerde, kleinschalige reisspecialisten die verenigd zijn in de VvKR, houden van zondag 12 december tot en met vrijdag 17 december de vierde editie van de online reisbeurs. Fysieke beurzen blijken helaas moeilijk tot niet te organiseren, dus heeft de organisatie van de beurs razendsnel een nieuwe online versie opgezet.


“Als de consument ons niet op de beursvloer kan vinden, zoeken wij de consument in de huiskamer wel op”, vertelt Willem Linders namens de branchevereniging. “Ons aanbod in kleinschalig en duurzaam reizen, ver we van de grote toeristenstroom met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen is het meer dan waard getoond te blijven worden.” Ditmaal is tijdens de beurs interactie mogelijk door live vragen te stellen.

Sommige van de kleinschalige reisorganisaties zijn gespecialiseerde in één land en hebben van dat land een enorm uitgebreide kennis. Andere organisaties bieden themareizen aan, zoals camperreizen, fotografiereizen of safari’s. “Het aanbod is weer erg divers, voor ieder wat wils”, stelt Linders.

De VvKR specialisten geven een presentatie en er kunnen vragen gesteld worden. De presentaties zijn gratis te volgen op zowel PC, laptop, tablet als smartphone. Onder de deelnemers wordt een reischeque van 250 euro verloot.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de site van de VvKR.