5 oktober 2024
Thumbnail voor Weer management buy-out bij ANWB: camper touroperator Travelhome wordt zelfstandig

Weer management buy-out bij ANWB: camper touroperator Travelhome wordt zelfstandig

De ANWB verzelfstandigt Travelhome. Perry van de Wiel, algemeen directeur, neemt het bedrijfsonderdeel middels een management buy-out over van de ANWB. Travelhome, sinds 2008 onderdeel van de ANWB, blijft exclusief partner voor het leveren van campervakanties.

Dat meldt de ANWB donderdag. Eerder dit jaar verzelfstandigde de ANWB al Fox Reizen, en de management buy-out van Travelhome is hierop “een logisch vervolg”, aldus de ANWB.  “Dit sluit goed aan bij de strategie van de ANWB om haar leden een breder productassortiment aan te bieden, zonder alles zelf te ontwikkelen. Travelhome blijft exclusief partner voor het ontwikkelen en leveren van camperreizen, waardoor de continuïteit en kwaliteit van het aanbod en de dienstverlening gewaarborgd blijven.”

"We zijn enorm trots op deze volgende stap in het inmiddels 38-jarig bestaan van ons bedrijf”, aldus Perry van de Wiel. “De ANWB heeft ons de afgelopen 16 jaar veel gebracht; het was een mooie reis samen. De verzelfstandiging van Travelhome biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden, mede door de samenwerking met 819 Capital Partners, waardoor we weer bij een grote reispartij horen, Travel C Group. Travelhome zal onderdeel worden van dezelfde groep als Fox Reizen. De samenwerking tussen deze bedrijven biedt belangrijke voordelen voor klanten, onder andere door een breder aanbod van reizen."