10 mei 2024
Thumbnail voor Weer tien D-reizen kantoren heropend: ‘Eindelijk weer doen wat we leuk vinden’

Weer tien D-reizen kantoren heropend: ‘Eindelijk weer doen wat we leuk vinden’

DEN BOSCH - Steeds meer D-reizen kantoren openen weer hun deuren na de overname van reisorganisatie Prijsvrij. Deze week konden de reisbureaumedewerkers van tien filialen weer aan de slag. “Iedereen is zo blij dat ze weer mogen doen wat ze leuk vinden en dat is klanten blij maken met een mooie vakantie”, vertelt Michelle de Wit in gesprek met Reisbizz.nl.


In totaal zijn 35 D-reizen kantoren weer draaiende. De Wit is betrokken bij de heropeningen, maar kan naar eigen zeggen helaas niet bij iedere opening aanwezig zijn. “Was het maar waar, want ik zou dat wel heel graag willen doen. Maar de focus ligt ook op de andere winkels die volgende week openen en de week erop.” Als De Wit niet aanwezig is bij een heropening, belt ze het filiaal om de collega’s succes te wensen. “We hebben daarnaast een interne pagina waarin succes-berichten worden gedeeld.”

Prijsvrij heeft de intentie om 100 tot 150 D-reizen kantoren te openen. Iedere week zijn er weer nieuwe filialen aan de beurt. “We hebben er wat minder druk opgelegd door niet meteen honderd kantoren te openen”, vervolgt De Wit. “We hebben het meer gespreid waardoor we onszelf wat meer tijd hebben gegund en we het gestroomlijnd kunnen leiden.”

Bloemetjes en bedankjes
Volgens De Wit zijn er nog wel veel vragen van klanten met betrekking op het faillissement van het vroegere D-reizen. “We waren bang dat klanten negatief zouden zijn door het faillissement en de hinder die ze daardoor hebben ondervonden, maar gelukkig valt dat enorm mee. Er komen wel mensen met vragen, maar we hebben geen oude gegevens van deze mensen, dus we kunnen ze wat dat betreft niet verder helpen. Maar we adviseren hen wel over wat te doen en bij welke partij ze moeten aankloppen en dat wordt door klanten echt gewaardeerd. De bloemetjes en bedankjes komen dagelijks binnen bij de verschillende filialen”.

Op de foto de feestelijke opening van D-reizen in het centrum van Breda.