12 mei 2024
Thumbnail voor Win een plek op de studiereis naar Rwanda met Avila Reizen

Win een plek op de studiereis naar Rwanda met Avila Reizen

HAARLEM - De 19e Kwita Izina wordt gehouden op vrijdag 1 september 2023 en viert de inzet van het land voor duurzaam en verantwoord toerisme. Ter ere van deze bijzondere dag stelt Avila Reizen een plek beschikbaar voor een studiereis naar Rwanda die rond 1 september 2023 plaats gaat vinden.


Kwita Izina is ontstaan naar een eeuwenoude traditie waarin Rwandezen hun kinderen een naam geven in het bijzijn van familie en vrienden. In 2005 begon Rwanda officieel met het benoemen van berggorilla's in wat een wereldwijde viering van de natuur is geworden. Door deze naamgevingsceremonie geven we deze majestueuze dieren de extra aandacht die ze absoluut verdienen.

Ceremonie
De ceremonie is een gelegenheid om de gemeenschappen rond Volcanoes National Park, onderzoekspartners, dierenartsen en de toegewijde natuurbeschermers, rangers en trackers die de gorilla's beschermen te bedanken.

Wil je de 8-daagse Rwanda reis inclusief de gorilla trekking zelf ervaren?
Om kans te maken boek je zoveel mogelijk bij Avila Reizen. Er wordt gekeken wie tussen 1 april en 31 mei 2023 de meeste boekingen (in omzet) onderbrengt. Schrijf daarnaast een Engelstalige motivatie waarom jij bij deze bijzondere ceremonie aanwezig zou moeten zijn en stuur deze naar [email protected].

De reistijd zal rond Kwita Izina zijn (1 september 2023) exacte vertrekdatum & programma van de reis volgen nog.