19 juli 2024
Thumbnail voor Wintersportseizoen in zicht: Goede sneeuwval voor Oostenrijk en Italië

Wintersportseizoen in zicht: Goede sneeuwval voor Oostenrijk en Italië

SAALBACH - Het sneeuwt goed door in de oostelijke en westelijke Alpenhelft, meldt wintersport.nl. Met de opening van het wintersportseizoen in zicht komt de sneeuwval voor vele skigebieden op het juiste moment.


Met de komst van de sneeuwval kan het wintersportseizoen van start gaan met een prima uitgangspositie. De sneeuw wordt veroorzaakt door een Italiaans lagedrukgebied dat richting Kroatië is getrokken. Deze ochtend trekken de laatste kleine sneeuwbuien weg uit Oostenrijk, maar vanuit Frankrijk komt er een nieuw lagedrukgebied opzetten die sneeuw met zich meebrengt. Vanmiddag gaat het dan ook sneeuwen in de Franse Alpen. In de nacht trekt dit door naar het noorden van Zwitserland en Oostenrijk.

Reisbizz Magazine Winterbeleving Special
Morgen komt er een nieuwe editie uit van Reisbizz Magazine met een Winterbeleving Special. In de special, die volledig in het teken staat van winterbeleving, besteden we aandacht aan mooie winterse bestemmingen en andere winterse avonturen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het nieuwe Reisbizz Magazine, met Winterbeleving Special, als eerste in je mailbox.