24 mei 2024
Thumbnail voor WRC Reizen Groep BV failliet verklaard

WRC Reizen Groep BV failliet verklaard

MAARSSEN - De WRC Reizen Groep BV heeft gisteravond aan de ANVR en SGR financieel onvermogen gemeld. Vandaag is het faillissement daadwerkelijk uitgesproken. SGR gaat in overleg met de aangestelde curator alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten van de reisorganisatie te helpen.


De WRC (Wereldwijde Reis Combinaties) Reizen Groep BV handelde onder verschillende namen: WRC Reizen, WRC-hat Reizen, Cruise Factory, Zuid-Europa Reizen, Club Amerika Reizen, Club Canada Reizen en Club Australië Reizen. De reisorganisatie organiseerde reizen met combinaties van meerdere bestemmingen en de mogelijkheid tot verschillende vervoermiddelen tijdens één reis.

De SGR adviseert dringend om geen betalingen meer aan WRC Reizen Groep BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Daarnaast verzoeken zij de klanten van WRC Reizen Groep BV om hun reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen, omdat die pagina niet bedoeld is voor teruggave van reisvouchers vanwege faillissementen. Ook geeft de SGR geen garantie op losse vliegtickets.