13 juni 2024
Thumbnail voor Lancering van het winterseizoen van de Franse bergen

Lancering van het winterseizoen van de Franse bergen

Dit is een persbericht

Op 8 september 2022 heeft het Nederlandse kantoor van Atout France (het Frans bureau voor toerisme) samen met de organisatie France montagnes officieel het winterseizoen 2022-2023 van de Franse bergen ingeluid tijdens een media-evenement in het toepasselijke restaurant The Traveller te Amsterdam. Naast de Franse skischool ESF waren er niet minder dan 15 berggebieden aanwezig die hun bestemming succesvol hebben gepromoot bij 35 verschillende Nederlandse journalisten en bloggers.


Na een presentatie over onder andere de laatste trends, duurzame initiatieven en officieel erkende labels konden de media in gesprek gaan met de Franse bestemmingen om nog meer te weten te komen over hun brede aanbod. In de Franse bergen vind je immers niet alleen 320 wintersportgebieden waar je meer dan 50 activiteiten kunt beoefenen, maar ook nationale parken met bijzondere flora en fauna, accommodaties die aan alle wensen voldoen en veel gastvrijheid. Bovendien is er voor ieder wat wils, ongeacht je leeftijd, niveau of budget. Nederlandse wintersportliefhebbers zullen komend winterseizoen hun hart kunnen ophalen in Frankrijk en de Franse bergen zullen hen zoals altijd met open armen ontvangen. 

Op 6 oktober zullen Atout France en France Montagnes wederom de handen ineenslaan om het winterseizoen te lanceren tijdens een netwerkbijeenkomst met Franse berggebieden voor touroperators, reisbureaus en zelfstandige reisagenten.