23 juli 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties levert nieuwe New York en Kanaaleilanden brochure

Sunair Vakanties levert nieuwe New York en Kanaaleilanden brochure

Dit is een persbericht

Sunair levert deze week nieuwe brochures van New York en de Kanaaleilanden. De brochures zijn samengesteld op de vertrouwde manier, maar helemaal up-to-date met de laatste producten. In de brochures kun je de samengestelde rondreizen bekijken en kun je inspiratie opdoen voor jouw klant of kijken hoe jij zelf de ideale combinatiereis kunt maken. De specialisten van Sunair helpen graag bij het samenstellen van de reizen waar nodig.


New York
In de vernieuwde New York brochure is een uitgebreid aanbod aan hotels met veel keuze in diverse categorieën te vinden. Maak de reis compleet met een transfer, metrokaart, fietstour, helicoptertour of een Broadway show. Daarnaast zijn er nog veel anderer extra’s te vinden. De Top of the Rock krijgt de klant gratis bij de boeking van een pakketreis naar de wereldstad, net als de handige Time to Momo app. Vluchten gaan vanaf Amsterdam en Brussel naar EWR en JFK.

Kanaaleilanden
Ook komt er een vernieuwde brochure voor de Kanaaleilanden uit. De Kanaaleilanden zijn een geschikte locatie voor levensgenieters, natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en eigenlijk iedereen die van een ontspannen vakantie houdt in een prachtige omgeving, op relatief korte afstand. Dit jaar gaan er van 30 april tot 10 september 2023 rechtstreeks vluchten naar de eilanden. Zo gaan vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Guernsey en zijn vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport beschikbaar naar Guernsey en Jersey.