25 oktober 2024
Thumbnail voor ‘Verrassingen en voordeel’ op Bonaire met nieuwe toerisme-campagne

‘Verrassingen en voordeel’ op Bonaire met nieuwe toerisme-campagne

KRALENDIJK – Tourism Coroparation Bonaire lanceert de ‘Rediscover Bonaire, the last minute escape’ campagne. Met deze campagne motiveert het toerisme bureau toeristen om nieuwe ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden te treden om het eiland te ontdekken.


"We hebben deze campagne opgezet voor iedereen die nieuwsgierig is naar Bonaire, of het eiland al vaker heeft bezocht maar graag nieuwe eiland-ervaringen op wil doen", zegt Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire. “In de ogen van onze bezoekers zijn we misschien een klein eiland, maar je zal je nog verbazen hoeveel verschillende gezichten Bonaire heeft en welke verrassende ontdekkingen je kunt blijven doen.”

De deelnemende eilandpartners bieden voor elk wat wils, van een verblijf in een vrijstaande villa tot een kleinschalig boetiekhotel. Er is ook volop voordeel te behalen bij meer dan dertig eilandpartners die kortingen bieden op tal van activiteiten. Van je PADI-duikcertificaat halen tot paardrijden of boottochten maken. De kortingen verschillen per deelnemende eilandpartner en variëren van 10 procent korting tot 100 dollar voordeel op een vakantiepakket van zeven nachten. Rediscover Bonaire is geldig tot en met eind oktober.