24 oktober 2024
Thumbnail voor Reiswerk start programma voor jonge talenten: ‘In vijf maanden tijd een echte professional in de reisbranche’

Reiswerk start programma voor jonge talenten: ‘In vijf maanden tijd een echte professional in de reisbranche’

Arbeidsmarktfonds Reiswerk organiseert een nieuwe training voor medewerkers uit de reisbranche: het Reiswerk Talentenprogramma. In dit programma ontwikkelen jonge medewerkers van verschillende organisaties samen belangrijke vaardigheden, ontdekken ze hun kwaliteiten en bouwen ze een waardevol netwerk in de reisbranche op.

“Heb jij medewerkers die je wilt laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk? Door coaching, trainingen en interactieve bijeenkomsten worden jouw medewerkers effectiever, energieker en gemotiveerder”, aldus Reiswerk over het ‘talentenprogramma’. Reiswerk hoopt op deze manier jonge professionals met minimaal HBO-niveau die aan de beginfase van hun carrière staan, op weg te helpen.

In vijf maanden tijd worden de jonge professionals volgens Reiswerk “een echte professional in het vakgebied”. Er staan inspirerende trainingen en interactieve sessies op het programma. Daarnaast krijgen deelnemers steun van een ‘buddy’.

Het programma kun je naast je werkzaamheden volgen en start begin november met een intake-gesprek, waarna vier trainingsdagen op locatie bij Reiswerk en drie online intervisiebijeenkomsten plaatsvinden. Op 8 april 2025 wordt het programma afgesloten.

Wat ga je leren?
Het is een praktisch en interactief programma waar theorie wordt afgewisseld met actief oefenen. “Persoonlijke leerdoelen en onderzoeksvragen staan centraal en worden samen met jou bepaald tijdens het intakegesprek met je leidinggevende. Zo leer je je kwaliteiten kennen en effectief inzetten, effectiever werken, vaardigheden ontwikkelen die belangrijk zijn voor de rol, omgaan met uitdagende situaties en lastige gesprekken, en ambities vaststellen en de route uitstippelen om deze te bereiken. Verder leer je van andere young professionals in de reisbranche en bouw je direct een netwerk op binnen de reisbranche.”

Wil jij deelnemen of heb je een werknemer die een “echte professional in het vakgebied wil worden”? Meld je dan aan via de website van Reiswerk.